STERIILIT PUHDISTUSPYYHKEET

BLEPHACLEAN®-puhdistuspyyhkeet on tarkoitettu kuivasilmäisyyden ja luomireunan tulehduksen eli blefariitin akuutin vaiheen tukihoitoon. Hyvä silmäluomen hygienia on tärkeää myös allergiaoireiden hoidossa. Se helpottaa myös piilolinssien käyttöä, joskin niiden käyttöä allergiaoireiden aikana tulisi välttää. Blephaclean poistaa bakteereja sekä kosteuttaa ja pehmentää silmäluomet jättämättä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi.

Blephaclean-puhdistuspyyhkeet sisältävät puhdistusmaitoa ja hoitavaa hyaluronihappoa. Valmiste on hajusteeton  ja säilytysaineeton.

Blephaclean-puhdistuspyyhkeitä voi käyttää myös yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille karstan poistoon. Ne soveltuvat lisäksi eritteiden ja karstan poistoon allergisen konjunktiviitin ja bakteeritulehduksen yhteydessä. Niitä voidaan käyttää myös silmäleikkauksen jälkeen, kun silmää ei voi vielä altistaa vedelle.

Katso käyttöohjeet ja tutustu tuotteeseen.

TUTUSTU BLEPHA-TUOTEPERHEESEEN

Säilytysaineettomat puhdistuspyyhkeet: BLEPHACLEAN JA BLEPHADEMODEX

Säilytysaineeton puhdistusgeeli: BLEPHAGEL

Misellaarinen puhdistusneste: BLEPHASOL DUO

Lämpölasit: BLEPHASTEAM

TUOTETIEDOT BLEPHACLEAN

Puhdistusmaitoa sisältävät käyttövalmiit kertakäyttöiset steriilit kosteuspyyhkeet silmäluomien, silmäripsien ja silmien ympärysalueen ihon päivittäiseen puhdistukseen. Puhdistaa silmiä tai ihoa ärsyttämättä samalla kosteuttaen ja ihoa pehmentäen. Oftalmologisesti testattu, säilytysaineeton. AINESOSAT: kapryloyyliglysiini, natriumhyaluronaatti, PEG-8, poloksameeri 184, polysorbaatti 20, propyleeniglykoli, Centella asiatica –uute, säilytysaineeton talineritystä säätelevä kompleksi (propyleeniglykoli, kurjenmiekan juuriuute, sinkkisulfaatti, PPG-5 Ceteth 20 ja retinyylipalmitaatti (A-vitamiini), alkoholi ja vesi), PEG-6 kapryyli-/kapriinihapon glyseridit (makrogoli-6-glyseroli-kaprylokapraatti), dikaliumfosfaatti, natriumhydroksidi, kaliumvetyfosfaatti, puhdistettu vesi. Sopii piilolinssien käyttäjille. Huom. Vain iholle käytettäväksi. Ei saa käyttää suoraan silmään. Ei lasten ulottuville.