KOSTUTUSTIPPA, JONKA VAIKUTUS KESTÄÄ

THEALOZ DUO® on ainutlaatuinen silmätippa, joka sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia sekä kostuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa. Silmien kostuttaminen voi auttaa myös allergiaoireisten silmien luomiturvotusta.

THEALOZ DUO:n suolapitoisuus on matala eli hypotoninen. Sen vuoksi sillä voidaan normalisoida kuivasilmäiselle tyypillinen kyynelnesteen liian korkea suolapitoisuus ja palauttaa kyynelnesteen luonnollinen osmoottinen tasapaino. Säilytysaineeton ja fosfaatiton Thealoz Duo kostuttaa jopa 6 kertaa pitempään kuin muut silmätipat.

Trehaloosi on luonnossa esiintyvä vahvasidoksinen sokeri, jonka ansiosta liuos ei kiteydy. Se korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja lisää kyynelkalvon paksuutta. Trehaloosin ansiota silmän epiteelisolujen päälle muodostuu suojaava kalvo, jolloin sarveis- ja sidekalvon solujen kuivuminen estyy.

Katso käyttöohje ja tutustu tuotteeseen.

 

 

TUTUSTU SÄILYTYSAINEETTOMIIN SILMÄTIPPOIHIN

Lievän ja keskivaikean kuivasilmäisyyden hoitoon: HYABAK

Keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon: THEALOZ DUO

Vaikean ja erittäin vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon: THEALOZ DUO GEL

 

TUOTETIEDOT    THEALOZ DUO

KÄYTTÖAIHE: Suojaavat, kosteuttavat ja voitelevat silmätipat. Steriili, hypotoninen ja pH-neutraali vesipohjainen liuos keskivaikean tai vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. ABAK-pullo. Säilytysaineeton. Suositellaan erilaisiin silmäoireisiin, kuten epämukava tunne, pistely ja ärsytys, minkä syynä ovat ulkoiset tekijät. Sopii myös piilolinssien käyttäjille. KOOSTUMUS: Trehaloosi 3 g, natriumhyaluronaatti 0,15 g, natriumkloridi, trometamoli, kloorivetyhappo, injektionesteisiin käytetty vesi ad 100 ml. YHTEISVAIKUTUKSET: Silmään käytettävien eri valmisteiden annostelun välillä on pidettävä vähintään 10 minuutin tauko. ANNOSTUS: 1 tippa 4–6 tippaa päivässä. Vältä koskettamasta silmän pintaa pullon kärjellä.